Klochs Begravelsesforretning er til rådighed i svære tider

(Foto: Klochs Begravelsesforretning)
Profilbillede
dato

På Møllegade 2, lige over for Skive Kirke, finder du Klochs Begravelsesforretning. I denne artikel har vi snakket med Trier Skovgaard Christensen, der er indehaver i Klochs Begravelsesforretning, om den lokale bedemandsforretning.

Lige over for den flotte, røde murstenskirke ligger Klochs Begravelsesforretning, og det har den gjort siden 1856. Men siden 2006 har Trier Skovgaard Christensen været indehaver af forretningen, efter han havde arbejdet 23 år inden for bankverdenen.

Arbejdsopgaverne for Klochs Begravelsesforretning indebærer salg af kister og urner, samt rådgivning og udførelse af diverse opgaver i forbindelse med dødsfald. Det er ikke et marked, hvor produkterne udvikler sig med store skridt, hvilket Trier kan nikke genkendende til:

“Sortimentet er næsten uændret, men der kommer dog nye og ændrede produkter. I stedet for de obligatoriske lerurner, som før blev brugt, er man jo gået over til mest at bruge miljøvenlige, nedbrydelige urner. Der findes jo også papirskister, som dog endnu ikke er meget brugt.”


Foto: Privat // Klochs Begravelsesforretning har adresse på Møllegade 2 

Troværdighed, empati og masser af erfaring

Klochs Begravelsesforretning sætter familiens behov i centrum, og det er vigtigt at atmosfæren under en begravelse eller bisættelse er god og tryg. Det er vigtigt for Trier Skovgaard, at bygge på forretningens kerneværdier:

“Klochs Begravelsesforretning står for troværdighed, præcision, empati og for at give folk lidt mere end de forventer. Dertil har vi høj kvalitet, lang erfaring og er billigere end de andre lokale kolleger.”

Klochs Begravelsesforretning står altid til rådighed og vil meget gerne rådgive omkring alt, hvad det indebærer, når der skal tages afsked med en man har kær.

Du kan altid ringe til Klochs Begravelsesforretning på tlf. 97 52 01 50, eller læse mere på deres hjemmeside.

Klochs Begravelsesforretning har adresse på Møllegade 2, 7800 Skive.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klochs Begravelsesforretning