Pleje & Omsorg deltager i Skive Jobfestival

Foto: Skive Kommune.
dato

JOBS Årets jobfestival afholdes fredag den 24. maj på Strandtangen i Skive, og Pleje & Omsorg er igen en del af arrangementet.

Pleje & Omsorg vil have to stande til jobfestivalen i år. Den ene stand vil repræsentere nuværende og potentielle medarbejdere i Pleje & Omsorg, og den anden stand vil fokusere på uddannelsesmuligheder inden for Pleje & Omsorg.

Jobmuligheder på baggrund af en snak til jobfestivalen

I øjeblikket er vi i gang med at ansætte ferieafløsere til hele Pleje & Omsorg, og vi håber at møde kommende afløsere på selve dagen, fortæller Hanne Bistrup Andersen som bl.a. står for rekrutteringen af ferieafløsere. Hun fortæller desuden, at jobfestivalen giver Pleje & Omsorg en fantastisk mulighed for at præsentere organisationen og møde potentielle nye medarbejdere.

Kom og hør om dine muligheder
Tidligere har jobfestivalen givet god mulighed for at præsentere organisationen og de karrieremuligheder Pleje & Omsorg kan tilbyde. I år er håbet, at standene endnu engang vil blive besøgt af en masse potentielle medarbejdere, som vil høre om de muligheder Pleje & Omsorg kan byde på.

Repræsentanter fra plejecentrene og uddannelsesområdet vil stå klar til at besvare spørgsmål, og fortælle mere om hvordan det er at arbejde i vores organisation.


https://skive.dk/nyheder/sas-pleje-omsorg/pleje-og-omsorg-til-jobfestival/
Kilde: Skive Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.