Skive Handicap Festival i højt humør

Foto: Skive Kommune. I går, den 31. maj, løb Skive Handicap Festival af stablen på Dyrskuepladsen - atter med rekordmange gæster.

I går, den 31. maj, løb Skive Handicap Festival af stablen, og kunne atter byde velkommen til rekordmange gæster.

Omtrent 1.500 gæster og deres ledsagere mødte op til fest, farver og frisk vind på Dyrskuepladsen. På programmet var Kandis, Birthe Kjær og Under Stjernerne, og stemningen var i top, mens solen strålede fra en skyfri himmel. 

Men lige om lidt, når festivalen er slut og den sidste gæst går hjem, er det sidste gang, at Skive Handicap Festival bliver afholdt som Skive Handicap Festival. Festivalen står nemlig overfor et navneskifte. 

- Vi har i de senere år fået en del henvendelser fra blandt andet pleje- og ældrecentre, Kandis-fans og andre nysgerrige, som spørger, om de må være med, eller om festivalen udelukkende er for personer med handicap. Det er den ikke. Festivalen er for alle, og det ønsker vi, at navnet skal signalere. Derfor omdøber vi festivalen fra og med 2024, siger Kent Sørensen, kultur- og fritidschef i Skive Kommune.

Han understreger, at festivalen ellers bliver ved det samme. I 2024 kan gæsterne atter opleve den overskuelige, trygge og stemningsmættede endagsfestival i sine velkendte rammer med handicapvenlige faciliteter, hygiejnerum, solide lagkagestykker, fed musik og masser af frivillige hjælpere.

Vil I hjælpe os med at finde det nye navn - og samtidig deltage i lodtrækningen om en billet til næste års festival? Send dit bud senest den 1. juli til misk@skivekommune.dk

Kilde: Skive Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.