Socialkompas hjælper dig med at finde vej

Foto: Skive Kommune.
dato

Skive Kommune lancerer en ny digital platform, Skive Socialkompas, der hjælper borgere med at finde sociale tilbud og aktiviteter.

Platformen er et samarbejde mellem Frivilligcenter Skive, Skive Idrætssamvirke, Kulturelt Samråd Skive og Skive Kommune. Den er designet til at bygge bro mellem borgere, civilsamfund og kommune, og gør det nemt for borgere at finde den hjælp, de har brug for.

På skive.socialkompas.dk kan borgere søge efter tilbud baseret på fritekst, emner, alder, geografi, fysiske eller virtuelle tilbud og andre forskellige inddelinger. Platformen er et opslagsværk under løbende forandring, med nye tilbud der konstant tilføjes.

Skive Kommunes borgmester, Peder Christian Kirkegaard, ser Socialkompas som et vigtigt værktøj i kampen mod udfordringer som ensomhed og mistrivsel. Ud over at hjælpe borgerne, giver platformen også kommunens fagfolk og ledere et godt overblik, hvilket gør det lettere at henvise borgere til de rette tilbud og skabe mere samarbejde på tværs af foreninger og kommune.

Socialkompas er oprindeligt udviklet af Frivilligcenter Aarhus i samarbejde med Aarhus Kommune, og vil blive udbredt til 40 kommuner i hele landet frem mod 2026.


https://skive.dk/nyheder/kufa-skole-og-dagtilbud/socialkompas-hjaelper-dig-med-at-finde-vej/
Kilde: Skive Kommune